Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)438g118kcal5.7g21g0.9g7.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Valkosipuli 88g95kcal6.9g14.3g0.5g1.8g
Herkkusieni 175g28kcal3.7g0.5g0.6g2.6g
Vesi2100g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali875g185kcal10.5g29.8g1.8g18.4g
Adzika kaste 220ml44g72kcal2.6g11.4g1.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl61g551kcal0g0g61.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g2475kcal77g221.2g136.4g84.2g
Valittu annoskoko4480g1237kcal38.5g110.6g68.2g42.1g
Annoskoko puolitettuna2240g619kcal19.3g55.3g34.1g21.1g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.5g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149