Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 1104g1574kcal138g3.3g113.1g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g2508g2885kcal150.5g125.4g200.7g0g
Hunaja 100g331kcal0.5g81.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 151g504kcal0.1g122.8g0.1g2.1g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 452g194kcal3.4g34.9g1.3g7g
Manteli 40g247kcal9.7g2.6g21.7g2.9g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl125g439kcal17.6g70.2g9.4g12.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g12350kcal639.6g880.6g692.6g49g
Valittu annoskoko4480g6175kcal319.8g440.3g346.3g24.5g
Annoskoko puolitettuna2240g3088kcal159.9g220.2g173.2g12.3g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348902