Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 3200g6516kcal572.8g0g473.6g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu80g83kcal6.3g13g0.5g1.7g
Kauralese 240g864kcal43.2g109.4g18.5g42g
Kananmuna kuorineen punnittu 480g603kcal52.8g1.2g43.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g16389kcal1362.6g293.2g1073.8g103.8g
Valittu annoskoko4480g8195kcal681.3g146.6g536.9g51.9g
Annoskoko puolitettuna2240g4097kcal340.7g73.3g268.5g26g
Arvot/100g100g183kcal15.2g3.3g12g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418098