Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1250g264kcal15g42.5g2.5g26.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g625g175kcal3.7g37.2g1.2g15.6g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1000g1390kcal190g0g70g0g
Vesi, vesijohtovesi 1250g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g250g225kcal7.5g8.8g17.5g1.8g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g4782kcal434.6g185.6g253g91.6g
Valittu annoskoko4480g2391kcal217.3g92.8g126.5g45.8g
Annoskoko puolitettuna2240g1195kcal108.7g46.4g63.3g22.9g
Arvot/100g100g53kcal4.9g2.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439404