Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g536g3269kcal101.8g26.8g294.7g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale161g97kcal16.1g8g0.5g117.4g
Tattarijauho, Myllynparas375g1275kcal48.8g253.2g6.4g19.9g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g268g965kcal45.6g125.9g20.6g42.9g
Leivinjauhe 54g94kcal2.8g20.3g0g0.3g
Fiber husk (1rkl=10g)107g11kcal1.6g0g0.6g91.1g
Vesi2679g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g300g2191kcal3g3g240.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g15802kcal439.4g874.4g1125.8g543.2g
Valittu annoskoko4480g7901kcal219.7g437.2g562.9g271.6g
Annoskoko puolitettuna2240g3951kcal109.9g218.6g281.5g135.8g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365