Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g456g822kcal33.8g18.3g63.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1826g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)274g74kcal3.6g13.1g0.5g4.7g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras920g3219kcal124.2g603.3g26.7g55.2g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g23g151kcal0g0g16.9g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 913g2077kcal173.4g0g155.2g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu69g178kcal21.2g0g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g13041kcal712.4g1269.4g547g119.8g
Valittu annoskoko4480g6520kcal356.2g634.7g273.5g59.9g
Annoskoko puolitettuna2240g3260kcal178.1g317.4g136.8g30g
Arvot/100g100g146kcal8g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978