Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen146g203kcal27.7g0g10.2g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)146g44kcal1.6g7.9g0.3g0g
Sipuli 29g8.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g117g114kcal2.4g16.3g4.3g0g
Rypsiöljy 7.3g64kcal0g0g7.3g0g
Basilika, tuore 3.8g1kcal0.1g0g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana899g873kcal64.6g51.6g44.4g1.2g
Valittu annoskoko450g436kcal32.3g25.8g22.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna225g218kcal16.2g12.9g11.1g0.3g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.7g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210