Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g600g4020kcal0g0g480g0g
Kananmuna kuorineen punnittu544g685kcal59.8g1.6g49g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1300g4461kcal132.5g910g15.6g45.5g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g40g146kcal1.4g31.8g1.4g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1440g1210kcal15.8g263.5g5.8g25.9g
Sokeri 510g2070kcal0g509.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8988g25323kcal423.2g3463g1103.6g143.2g
Valittu annoskoko4494g12662kcal211.6g1731.5g551.8g71.6g
Annoskoko puolitettuna2247g6331kcal105.8g865.8g275.9g35.8g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122406