Jumpen omenamuffinsit VHH 111125

Seikoita kuivat ainekset erikseen.

Toisessa astiassa: kanamunat, rahka ja raastettu omena.

Sekoita yhteen hyvin ja laita esim.

silikoniseen muffinsivuokaan (Pieni tilkka rasvaa vuoan tai silikonin pinnalle helpottaa muffinsin irroittamista).

Paista uunissa n. 200 asteessa 10-15 min kunnes ruskistuvat hieman pinnaltaan.

Anna hieman jäähtyä ennen kuin otat vuoasta irti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 45 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.8g13kcal1.1g0g0.9g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.4g0kcal0g0g0g0.4g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g6.2g37kcal1.3g0.4g3.4g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%1.7g4.2kcal0.2g0.2g0.1g0.8g
Hampunsiemenet, kuoritut1.2g7.3kcal0.4g0.1g0.6g0.1g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g8.3g5.4kcal0.9g0.3g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 11g3.8kcal0g0.8g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Erytritoli, fermentoimalla valmistettu (Fitnessfirst), annos 10g6.2g1.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g150kcal7.8g4.8g10g3.2g
Valittu annoskoko45g75kcal3.9g2.4g5g1.6g
Annoskoko puolitettuna22g38kcal2g1.2g2.5g0.8g
Arvot/100g100g168kcal8.7g5.4g11.2g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258085