Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 35g78kcal6.2g0g6g0g
Fiber husk (1rkl=10g)1.4g0.1kcal0g0g0g1.2g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g1.4g2kcal0.2g0.2g0g0.7g
Smetana, Valio, hyla1.4g5.5kcal0g0g0.6g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g2.1g3kcal0.1g0g0.3g0g
Sipulikuutiot rainbow2.3g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.2g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g184kcal13.4g0.4g14.4g3.8g
Valittu annoskoko45g92kcal6.7g0.2g7.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna23g46kcal3.4g0.1g3.6g1g
Arvot/100g100g204kcal14.9g0.4g16g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761