Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät17g62kcal2.2g11.5g1g1g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g28g8.5kcal0.3g1.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g142kcal5g26g2.2g2g
Valittu annoskoko45g71kcal2.5g13g1.1g1g
Annoskoko puolitettuna23g35kcal1.3g6.5g0.6g0.5g
Arvot/100g100g157kcal5.6g28.9g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818