Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g7.8g1.3kcal0g0.2g0g0g
Sipuli, paistettu 6.3g6.3kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Pekoni, paistettu 11g56kcal1.8g0g5.6g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g3.5g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 16g52kcal0.3g0.5g5.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g253kcal5.6g2g25g0.2g
Valittu annoskoko45g127kcal2.8g1g12.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g63kcal1.4g0.5g6.3g0.1g
Arvot/100g100g281kcal6.2g2.2g27.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776