Soijarouhebolognese

AINEKSET:
2 dl tummaa soijarouhetta
0,5 dl rypsiöljyä
1 dl vettä
2 rkl soijakastiketta
1 sipuli
1 porkkana
500 g tomaattimurskaa
1 dl basilikaa tuoreena / 2 tl kuivana
1,5 tl mustapippuria
1 dl ruokakermaa (tai kaura/soijakermaa)

***
VALMISTUS

- Kuumenna rypsiöljy.

- Sekoita joukkoon soijarouhe.

- Paista soijarouhetta hieman.

- Lisää vesi vähitellen.

- Rouhe on valmis kun vesi on imeytynyt.

- Hienonna sipulit, porkkana ym.
- Lisää hienonnetut rouheen sekaan.

- Jatka paistamista, voit lisätä öljyä.

- Lisää loput ainekset mukaan.

- Lämmitä keskilämmöllä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore3.8g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Soijakastike 1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi3.8g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g7.5g24kcal3.8g2.3g0g0.4g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Tomaattimurska 19g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki3.8g5.6kcal0g0.2g0.5g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g108kcal8.2g8g4.4g2g
Valittu annoskoko45g54kcal4.1g4g2.2g1g
Annoskoko puolitettuna23g27kcal2.1g2g1.1g0.5g
Arvot/100g100g120kcal9.1g8.8g4.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232466