Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 7g1.2kcal0.1g0g0g0.1g
Chili paprika punainen2.5g1kcal0.1g0.2g0g0g
Maissi jyvät 5.6g8kcal0.2g1.4g0.1g0.2g
Fetajuusto, Milbona2.8g7.9kcal0.6g0g0.6g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g8.5g6.4kcal0.4g1.5g0g0.4g
Kana 8.5g16kcal1.7g0g1g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g5.6g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.2g0.9kcal0g0g0.1g0g
Chilikastike, Felix4.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g95kcal6.6g8.8g3.6g1.4g
Valittu annoskoko45g47kcal3.3g4.4g1.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna23g24kcal1.7g2.2g0.9g0.4g
Arvot/100g100g105kcal7.3g9.8g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361