Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2.1g0g1.7g0g
Sokeri 6.3g26kcal0g6.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.3g25kcal0.7g5.1g0.1g0.3g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g15g37kcal0g9.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g223kcal5.6g41.4g3.6g0.6g
Valittu annoskoko45g112kcal2.8g20.7g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g56kcal1.4g10.4g0.9g0.2g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245513