Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g33kcal3.8g0g2g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g13g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1.5g5.4kcal0.2g1g0g0.1g
Vesi7.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g89kcal8.2g4g4.2g0.4g
Valittu annoskoko45g44kcal4.1g2g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g22kcal2.1g1g1.1g0.1g
Arvot/100g100g98kcal9.1g4.4g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585