Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 38g10kcal0.6g1.3g0.1g0.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 3.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Neilikka, annos 4g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g26kcal1.2g4g0.2g1.8g
Valittu annoskoko45g13kcal0.6g2g0.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna23g7kcal0.3g1g0.1g0.5g
Arvot/100g100g29kcal1.3g4.4g0.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939