Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 8.5g29kcal0.9g5.9g0.1g0.3g
Tattarijauho, Myllynparas3.5g12kcal0.5g2.4g0.1g0.2g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 5.8g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g14g12kcal0.2g2.6g0.1g0.3g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 5.6g40kcal0g0g4.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.2g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2.5g1kcal0.2g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g202kcal5g22.6g10.4g1.8g
Valittu annoskoko45g101kcal2.5g11.3g5.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna23g51kcal1.3g5.7g2.6g0.5g
Arvot/100g100g225kcal5.6g25.1g11.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=321419