Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis35g39kcal7.7g0g1.1g0g
Oliiviöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g119kcal17.4g0.2g5.8g0g
Valittu annoskoko45g59kcal8.7g0.1g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna23g30kcal4.4g0.1g1.5g0g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0.2g6.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032