Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g40g12kcal0.5g2.9g0.1g1.2g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g2.5g10kcal0.8g0g0.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g45kcal2.6g5.8g1.6g2.4g
Valittu annoskoko45g23kcal1.3g2.9g0.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna23g11kcal0.7g1.5g0.4g0.6g
Arvot/100g100g50kcal2.9g6.4g1.8g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646