Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g11g4.3kcal0.1g1g0g0.3g
Sokeri 1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g5.5g21kcal0.8g4.1g0.2g0.4g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g60kcal1.8g12.6g0.4g1.4g
Valittu annoskoko45g30kcal0.9g6.3g0.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna23g15kcal0.5g3.2g0.1g0.4g
Arvot/100g100g66kcal2g14g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970