Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g24kcal2.8g0g1.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.8g2kcal0.1g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 3.7g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g67kcal6.4g2.4g3.2g0.8g
Valittu annoskoko45g34kcal3.2g1.2g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g17kcal1.6g0.6g0.8g0.2g
Arvot/100g100g75kcal7.1g2.7g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437