Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 16g18kcal3.3g0g0.5g0g
Lanttu 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 4.4g10kcal0.7g0g0.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)13g20kcal0.3g0.3g1.9g0g
Sinappi 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g104kcal8.8g1.8g6.4g0.4g
Valittu annoskoko45g52kcal4.4g0.9g3.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g26kcal2.2g0.5g1.6g0.1g
Arvot/100g100g116kcal9.8g2g7.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085