Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.7g2kcal0.3g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g87kcal2.6g17.8g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g198kcal5.8g35.6g2.8g2.2g
Valittu annoskoko45g99kcal2.9g17.8g1.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna23g49kcal1.5g8.9g0.7g0.6g
Arvot/100g100g219kcal6.4g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049