Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 18g6kcal0.1g1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.2g1.3kcal0g0.3g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.3g6.4kcal0.4g0g0.5g0g
Katkarapu 3.1g2.1kcal0.4g0g0g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g33kcal1.8g2.6g1g1g
Valittu annoskoko45g17kcal0.9g1.3g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g8kcal0.5g0.7g0.3g0.3g
Arvot/100g100g37kcal2g2.9g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234834