Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g27g8.2kcal0.3g1.1g0.1g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi5.5g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija3.4g11kcal0.4g0g1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)6.8g5.8kcal0.1g0.2g0.5g0g
Tonnikala öljyssä 2.1g3.9kcal0.6g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g58kcal3g2.8g3.6g0g
Valittu annoskoko45g29kcal1.5g1.4g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna23g15kcal0.8g0.7g0.9g0g
Arvot/100g100g64kcal3.3g3.1g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143995