Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)3.9g13kcal0.3g3.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 5.2g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.8g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Herkkusieni 2.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Herne, pakaste (rainbow)5.2g4.4kcal0.3g0.8g0g0.2g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.8g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)8.1g10kcal1.8g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g71kcal5.2g9.8g1.2g1g
Valittu annoskoko45g36kcal2.6g4.9g0.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g18kcal1.3g2.5g0.3g0.3g
Arvot/100g100g79kcal5.7g10.8g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317