Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g24g42kcal5.8g0.7g1.8g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g16g19kcal0.4g0.8g1.6g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1.2g1.3kcal0g0.3g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g141kcal12.6g4.2g8.4g0.4g
Valittu annoskoko45g71kcal6.3g2.1g4.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g35kcal3.2g1.1g2.1g0.1g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.6g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117