Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka6.8g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lanttu 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 6.8g1.2kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sinappi 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g35kcal1g4g1g1.2g
Valittu annoskoko46g18kcal0.5g2g0.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g9kcal0.3g1g0.3g0.3g
Arvot/100g100g39kcal1.1g4.4g1.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091