Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 1.3g4.8kcal0.1g1g0g0g
Kesäkurpitsa3.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 4.7g7.9kcal0.9g0.1g0.4g0g
Maissi jyvät 0.9g1.3kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour2.3g7kcal0.1g0.1g0.7g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g54kcal2.2g4g2.6g0.4g
Valittu annoskoko45g27kcal1.1g2g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g14kcal0.6g1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g60kcal2.4g4.4g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915