Pekonilohi

Leikkaa lohi annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Kääri annospalat pekoniviipaleeseen ja paista uunipellillä 175 asteessa noin 40minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 38g73kcal7g0g5.1g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot7.5g22kcal1.1g0.1g2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g190kcal16.2g0.2g14.2g0g
Valittu annoskoko45g95kcal8.1g0.1g7.1g0g
Annoskoko puolitettuna23g48kcal4.1g0.1g3.6g0g
Arvot/100g100g210kcal17.9g0.2g15.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285973