Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 25g16kcal0.7g1.2g0.9g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g3.2g10kcal0.4g2.1g0.1g0.4g
Vehnäjauho, sunnuntai6.5g23kcal0.8g4.6g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Rypsiöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 5.9g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g189kcal5g15.8g11.6g1.2g
Valittu annoskoko45g94kcal2.5g7.9g5.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g47kcal1.3g4g2.9g0.3g
Arvot/100g100g208kcal5.5g17.4g12.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128197