Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g20g28kcal3.8g0g1.4g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka15g10kcal0.6g1.6g0.1g0.5g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g10g34kcal0.8g7.1g0.2g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g146kcal10.4g17.4g3.6g2g
Valittu annoskoko46g73kcal5.2g8.7g1.8g1g
Annoskoko puolitettuna23g37kcal2.6g4.4g0.9g0.5g
Arvot/100g100g161kcal11.4g19.1g4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988