Karpalo-kinuskikakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää kuivat aineet.

Painele irtopohjavuokaan taikina ja kolmen cm korkeuteen reunoille.

Lisää täytteen päälle valmiiksi keitetty kinuski (kondensoitua maitoa keitetään tölkkeineen kolme tuntia kattilassa veteen upotettuna jolloin se muuttuu kinuskiksi) ja sen päälle perunajauhoissa ja sokerissa pyöritellyt marjat.

Paista 200 asteessa n. 40 min. Kakun voi peittää foliolla kun se on saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 104 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 4.1g29kcal0g0g3.3g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.3g18kcal0.5g3.7g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kondensoitu maito, sokeroitu (Törsleffs), annos 397g22g72kcal1.9g11.6g2g0g
Karpalo, pakaste4.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Vadelma 5.5g2.2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.8g2.6kcal0g0.6g0g0g
Sokeri 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g274kcal5.4g37.6g11.2g1g
Valittu annoskoko46g137kcal2.7g18.8g5.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g69kcal1.4g9.4g2.8g0.3g
Arvot/100g100g301kcal5.9g41.2g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258850