Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Sipulikuutiot Apetit2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g0.5g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Poronpaisti 27g50kcal8.4g0g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g116kcal17g0.2g5.2g0g
Valittu annoskoko45g58kcal8.5g0.1g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna23g29kcal4.3g0.1g1.3g0g
Arvot/100g100g128kcal18.7g0.2g5.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368478