Vanhan ajan munasalaatti+pippurimakrilli

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi, lisää etikka, sinappi, suola ja makeutusjauhe.

Murskaa haarukalla keitetyt valkuaiset ja sekoita kastikkeeseen.

Revi salaatti, pilko tomskut ja kurkut.

Sekoita ja laita lautasille.

Pilko päälle valkuaiset ja lisää kastike.

Voit sekoittaa varovasti.

Aseta kalat päälimmäiseksi.

Salaattipohjaan voit käyttää mitä aineksia haluat ja pippurimakrillin tilalle sopii tosi hyvin savupallas, harmi että on niin kallista, tai ihan tavallinen tonnikala.

Parasta koko jutussa on kastike- siihen tulee himo!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pippurimakrilli, savustettu, Pirkka11g29kcal2.1g0g2.2g0g
Kurkku 7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 3.5g0.5kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Vispikerma (Milbona)7g21kcal0.2g0.2g2.1g0g
Makeutusjauhe,cologran, 1tl=0,5g (Lidl), annos 75.0g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sinappi (teollinen)0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g128kcal6.8g1.2g10.2g0.2g
Valittu annoskoko46g64kcal3.4g0.6g5.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g32kcal1.7g0.3g2.6g0.1g
Arvot/100g100g140kcal7.5g1.3g11.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178956