Ahvenvuoka ala pirkka

Keitä parsakaalikukintoja n. 3 min.
voitele laakea uunivuoka margariinilla.

Laita ahvenfileille suolaa ja ruohosipulia, kääri rullalle ja laita vuokaan, väliin esikeitettyä kukkakaalia.

Sitten vuokaan ruokakerma ja sinihomejuusto murusina.

Uuni n.225 astetta, aika puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka11g10kcal2g0g0.1g0g
Parsakaali brokkoli 17g5.9kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g2.8g9kcal0.6g0g0.8g0g
Ruokakerma 5% valio hyla 2dl11g6.8kcal0.1g0.3g0.6g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Ruohosipuli 1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Cashewpähkinät, annos 10g0.7g4.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g89kcal7.2g1.4g5.6g0.8g
Valittu annoskoko46g44kcal3.6g0.7g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g22kcal1.8g0.4g1.4g0.2g
Arvot/100g100g97kcal7.9g1.5g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252830