Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 13g17kcal2.8g0g0.6g0g
Sipuli kuivattu 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.2g
Fenkoli, annos 100g0.1g0kcal0g0g0g0g
Korianteri, annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.2g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g13g5.1kcal0.3g0.9g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow1.7g6.4kcal0.1g0.2g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g63kcal6.8g3g2.6g1g
Valittu annoskoko46g31kcal3.4g1.5g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g16kcal1.7g0.8g0.7g0.3g
Arvot/100g100g69kcal7.5g3.3g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395521