Katkarapuwokkisalaatti

Revi salaatti vadille.

Viipaloi sienet, tomaatit, paprika ja punasipuli ja ripottele salaatin päälle.

Hienonna valkosipuli ja sekoita balsamico, sinappi, hunaja, suola ja makusi mukaan mustapippuria kastikkeeksi.

Wokkaa pakastewokkia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja kastike.

Kuumenna.

Levitä wokki salaatin päälle ja NAUTI.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Pehmotarra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea7.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Herkkusieni 3.1g0.5kcal0.1g0g0g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g3.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 5.3g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Wok beijing big pack 900 g (Findus), annos 100g14g5.6kcal0.2g0.8g0g0.4g
Katkarapu 5.6g3.8kcal0.8g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.7g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)0.9g1.9kcal0g0.4g0g0g
Hunaja 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g37kcal2.4g4.6g0.4g1.4g
Valittu annoskoko46g19kcal1.2g2.3g0.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna23g9kcal0.6g1.2g0.1g0.4g
Arvot/100g100g41kcal2.6g5.1g0.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331364