Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow3.5g0.4kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)7g1.8kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 16g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 13g29kcal2.3g0g2.2g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g4.2g15kcal1g0g1.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 1.8g5.4kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g113kcal7.4g2.6g8.2g0.8g
Valittu annoskoko46g57kcal3.7g1.3g4.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g28kcal1.9g0.7g2.1g0.2g
Arvot/100g100g124kcal8.1g2.8g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560