Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%12g20kcal2.3g0g1.2g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g21g34kcal1.8g2.5g1.7g1g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g12g14kcal0.3g0.6g1.2g0g
Rypsiöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g157kcal8.8g6.2g10.6g2g
Valittu annoskoko46g79kcal4.4g3.1g5.3g1g
Annoskoko puolitettuna23g39kcal2.2g1.6g2.7g0.5g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257