Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto7.8g27kcal1.6g0g2.3g0g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 26g9kcal1.2g0.5g0.1g0.7g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g5.2g17kcal0.1g0.2g1.7g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g114kcal6.2g2.2g8.6g1.6g
Valittu annoskoko46g57kcal3.1g1.1g4.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna23g29kcal1.6g0.6g2.2g0.4g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.4g9.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036