Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g5.6g5.5kcal0.5g0.4g0.2g0g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g16g27kcal3.1g0g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g64kcal7.2g0.8g3.6g0g
Valittu annoskoko46g32kcal3.6g0.4g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna23g16kcal1.8g0.2g0.9g0g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505