Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen12g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tuorekurkku, annos 50g18g7.3kcal0.1g0.3g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow6.6g6.6kcal1.5g0g0.1g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g9g15kcal1.6g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g62kcal6.6g1.4g2g0.4g
Valittu annoskoko46g31kcal3.3g0.7g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g16kcal1.7g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.5g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533