Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)11g13kcal2.1g0g0.4g0g
Seitifilee (Findus)14g10kcal2.4g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g11g9kcal0.3g0.5g0.6g0g
Korppujauho 5.3g19kcal0.6g4g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 5.3g7.5kcal0.7g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g117kcal12.2g9g3.2g0.6g
Valittu annoskoko46g59kcal6.1g4.5g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g29kcal3.1g2.3g0.8g0.2g
Arvot/100g100g128kcal13.3g9.8g3.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097