Vähähiilihydraattinen pitsa

Pohja:
1 prk maitorahkaa
3 munaa
2 rkl mantelijauhetta
2 rkl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
150g juustoraastetta

Täytteet:
500 g jauhelihaa
400g tomaattimurskaa
1 prk tonnikalaa
150 sinihomejuustoa
puolikas punasipuli
100g juustoraastetta

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki5.9g3.3kcal0.5g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g0.6g3.5kcal0.1g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Edam juusto3.8g10kcal1.1g0g0.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 12g26kcal2.1g0g2g0g
Tomaattimurska 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tonnikala vedessä 3.5g3.7kcal0.8g0g0.1g0g
Sinihomejuustokastike, rasva-jauhosuurus 3.5g7kcal0.3g0.2g0.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Edam 24% (Arla)2.3g7.5kcal0.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g143kcal12.4g2.8g9.2g0.4g
Valittu annoskoko46g72kcal6.2g1.4g4.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g36kcal3.1g0.7g2.3g0.1g
Arvot/100g100g156kcal13.5g3.1g10g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389035