Chilinen ravunpyrstösalaatti

Jäävuorisalaatti, tomaaatti ja paprikat leikataan kulhoon.

Sulatetut jättikatkaravun pyrstöt paistetaan pikaisesti pannulla noin ruokalusikallisessa kasvisrasvalevitettä.

Lisätään vajaa ruokalusikallinen Sambal Oelek chilitahnaa ja luraus valkoviiniä.

Lisätään saltaattiin jättikatkaravun pyrstöt paistoliemineen sekä parmesan lastut.

Sekoitetaan ja nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Nikke72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g13g9kcal2.3g0.1g0.1g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 6.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkoviini kuiva 1.9g1.3kcal0g0g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)0.9g5.5kcal0g0g0.6g0g
Paprika keltainen 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Parmesan lastu (Castelli), annos 20g3.8g15kcal1.2g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g74kcal7.6g2.4g3.6g0.8g
Valittu annoskoko46g37kcal3.8g1.2g1.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g19kcal1.9g0.6g0.9g0.2g
Arvot/100g100g81kcal8.2g2.6g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347481