Kanttarellikastike vähähh

Paista kantarellit kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa sipulisilppu.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, laita levy pois päältä, lisää mustapippuria, hipaus valkopippuria ja kerma muutamassa erässä.

Lisää viimeiseksi fondi ja tarkista maku.

Lisäkkeeksi sopii esim.

kukkakaali, jos vähähiilihydraattista halajaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 24g4.1kcal0.4g0.1g0.1g0.4g
Voi 0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 16g52kcal0.3g0.5g5.5g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g128kcal1.8g1.8g12.4g1g
Valittu annoskoko46g64kcal0.9g0.9g6.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g32kcal0.5g0.5g3.1g0.3g
Arvot/100g100g139kcal2g2g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138958