Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g42g44kcal3.3g5.8g0.8g4.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g2.2g8.5kcal0.7g0g0.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g132kcal8g11.6g5.8g8.4g
Valittu annoskoko46g66kcal4g5.8g2.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna23g33kcal2g2.9g1.5g2.1g
Arvot/100g100g144kcal8.7g12.6g6.3g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164308