Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Dolmio Light Classico Bolognese7.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 6.2g14kcal1.1g0g1.1g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g7.8g8.6kcal0.2g0.3g0.8g0g
Maito, Kevyt9g4.3kcal0.3g0.4g0.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g3.1g11kcal0.9g0.1g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g90kcal5.6g4.2g5.6g0.4g
Valittu annoskoko46g45kcal2.8g2.1g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g23kcal1.4g1.1g1.4g0.1g
Arvot/100g100g98kcal6.1g4.6g6.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806